87. састанак EGPRN

Поштоване колеге,
Организацијом 87. састанка EGPRN 04.-07.10.2018. године је јединствена прилика за наше Удружење и за све колеге у Босни и Херцеговини и сусједних земаља.
ЕГПРН доводи водеће стручњаке за истраживање из Еуропе и нуди нам могућност да наше колеге могу на лицу мјеста видјети све трендове у вези истраживања у породичној медицини, особито на тему састанка. (Више информација на https://meeting.egprn.org/page/theme-11 )

 
Напомињем вас да је основни програм ЕГПРН састанка сљедећи.
Четвртак, 04.10.18.
Стручне радионице:“Writing for Publication – Meet the Editors for Tips and Tricks!”.
Састанак Извршног одбора и вијећа
Петак и субота, 05.-06.10.18.
Презентације пријављених радова
Недјеља, 07.10.18.
Састанак Извршног одбора
 
Посебно интересантне су стручне радионице :“Writing for Publication – Meet the Editors for Tips and Tricks!” које могу бити организоване прије подне и послије подне у четвртак 04.10.18. године. Аутори и водитељи ових радионица су свјетски познати уредници Jelle Stoffers (the Editor-in-Chief of the European Journal of General Practice (EJGP), the official scientific journal of Wonca Europe) и Hans Thulesиus (the Natиonal Edиtor for Sweden of the Scandиnavиan Journal of Prиmary Health Care. У прилогу се налази сажетак радионице. Котизација за стручне радионице су 35 €.
 
Такођер вас молим да пошаљете радовe на EGPRN састанаки и да се региструјете на вријеме. Примљени апстракти се објављују у индексираним часописима. Упутства за слање радова се налази на https://meeting.egprn.org/ .
 
Молилм вас да ову информацију прослиједите својим члановима.

 
Срдачни поздрави,
Предсједник Удружења
Доц. др. Заим Јатић