ПОЗИВ НА БЕСПЛАТНУ КМЕ „Удахни здраво. Како се брзо И ефикасно ослободити цигарета“

ПОЗИВ НА БЕСПЛАТНУ КМЕ  А1- 263-21

„ Удахни здраво. Како се брзо И ефикасно ослободити цигарета“

 Курс прве категорије, носи 6 бодова за слушаоце

 

Поштоване Колегинице и Колеге,
Са великим задовољством вас обавештавамо да ће се у оквиру обележавања 24.Фестивала здравља Београд, одржати у Нишу бесплана КМЕ, 9. 09. 2021. године од 10 до 18h, у хотелу „Тами Ресорт“ у Нишу, улица Дурмиторска прилаз 1.

Полазници курса ће имати прилике да чују од дугогодишњих руководилаца Центара за одвикавање од пушења (при превентивним центрима домова здравља у Београду И РЗЈЗ „Батут“,) најновије резултате светских истраживача о штетности дуванског дима, последицама по здравље људи, али И методама које се могу понудити пацијентима како би се ефикасно ослободили ове зависности.

Предавачи су :

 Уводна реч Проф. др Душан Милисављевић, директор Клинике за ОРЛ КЦ Ниш, Прим. Др Александра Јешић, спец. опште медицине, дз „Нови Београд Прим др Весна Мандрапа, спец.опште медицине, дз „Стари Град“, Београд, Прим др Петар Боровић, радио у РЗЈЗ „Батут“ до пензије, модератор Др. спец. Мирјана Мићовић, председница организационог одбора ФЗБ.

Курс је акредитован за лекаре , медицинске сестре И трехничаре.У оквиру курса предвидјене су 2 кафе паузе И ручак. Молимо Вас да нам своје присуство најавите  путем мејла : kmefestivalzdravlja@gmail.com до  7.септембра 2021.. Максимала број слушалаца је 15. Курс  ће се одржавати  у складу са препорученим епидемиолошким мерама.

С поштовањем, Др Мирјана Мићовић